icon_facebook

Bent u al onder de pannen?

Eten is een sociale bezigheid, of het nu thuis is, bij de buren of gezellig buiten de deur. Het is hét moment waarop mensen bij elkaar komen om de dag door te nemen. Eten verbindt en het zorgt voor nieuwe contacten in de wijk.

Veel bewoners in stadsdeel Zuid Amsterdam wonen alleen, of hebben moeite met boodschappen doen of met koken. In samenwerking met verschillende marktpartijen en partners in de wijk, zijn er daarom allerlei initiatieven gestart om te zorgen dat bewoners op een makkelijke manier samen kunnen eten. Samen eten is natuurlijk veel gezelliger dan alleen!

Zou u het leuk vinden om een keer te koken voor mensen uit uw wijk? Of lijkt het u gezellig om een keer aan te schuiven bij één van uw buren, bij hen thuis of in bij een leuk restaurant in de buurt? U leest er hier meer over.

 

Onder de Pannen in Zuid zoekt buurtambassadeurs!

Samen eten is veel gezelliger dan alleen. Soms kan het lastig zijn om de stap te maken om alleen de deur uit te gaan en ergens aan te schuiven. Daarom zijn wij op zoek naar ambassadeurs, die het leuk zouden vinden om eens met hun buur buiten de deur te gaan eten. Iets voor u? Stuur dan snel een mail naar onderdepannen@zuid.amsterdam.nl.

Maaltijdservice aan huis

In stadsdeel Zuid zijn er veel initiatieven om mensen een lekkere maaltijd tegen een kleine vergoeding te bezorgen. U vindt hier een overzicht van alle initiatieven in uw buurt.

Eet u Mee?

Bent u een echte hobbykok en kunt u niet wachten om uw kookkunsten te delen met de buurt? Of lijkt het u gezellig om een keer aan te schuiven bij één van uw buren? U leest er hier meer over.


banner_flyer

kcm20131220-0610 kcm20131220-0597 kcm20131220-0590 kcm20131220-0481 kcm20131220-0629