Ons kantoorteam

Dagelijks wordt ons kantoor bemand door meerdere personen.  Het merendeel hiervan is vrijwilliger.  Allemaal werken wij aan oplossingen voor hulpvragen van onze buurtbewoners. Dit kan zijn door het inzetten van een vrijwilliger, door een contact te leggen op BUUV of de cliënt in contact te brengen met een organisatie die beter bij de hulpvraag past.  Wij stellen ons graag aan u voor:

Tamara: Hoi, ik ben Tamara en ben 42 jaar, heb een dochter van 5, houd van koken (en eten), zomerse dagen en goeie (live) muziek. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam voor Dynamo als coördinator van Voor Elkaar in Zuid. Ik vind het fantastisch te zien hoeveel mensen zich op vrijwillige basis voor de meest kwetsbare bewoners willen inzetten. Mijn streven is om iedereen die met een hulpvraag bij ons aanklopt in ieder geval een stap verder te helpen.

Madelon: Mijn naam is Madelon en ik ben 45 jaar. Ik heb 2 kinderen van 8 en 10 jaar en ik woon in de Indische Buurt. In de zomer heb ik een houten strandhuisje in Zandvoort en daar zijn we de weekenden en in de vakanties. Ik werk al heel lang bij Combiwel en sinds juli 2018 bij Voor Elkaar in Zuid als coördinator. Ik geniet van de sfeer op ons kantoor waar zoveel mensen zich inzetten om de kwetsbare Amsterdammers te helpen.

Asmat: Ik ben meer dan 12,5 jaar in dienst bij Combiwel. Ik begon als maatschappelijk werker bij Wijkpost voor ouderen, daarna bij de Buurtdiensten wat is overgegaan in Voor Elkaar in Zuid. Ik begeleid nu de vrijwilligers in het veld.  Als aanspreekpunt ken ik bijna alle vrijwilligers bij naam.

Maria: Al vijf jaar beman ik een aantal uren per week de telefoon van de front office van Voor Elkaar in Zuid, voorheen de Buurtdiensten. Ik werk als vrijwilligster voor de organisatie. Het geeft enorm veel voldoening als we een tevreden klant en een tevreden vrijwilliger hebben omdat er een goede koppeling is gemaakt.

Mary: Na 29 jaar bij de Persgroep Advertising gewerkt te hebben, ben ik heel blij te werken voor Voor Elkaar in Zuid; ik heb mijn plek helemaal gevonden bij Combiwel. Ik hou van mensen en beeldende kunst en werk gewoonlijk op de woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.

 

Darah: Ik werk drie dagen voor Voor Elkaar in Zuid. Ik ben meestal op dinsdag, donderdag en vrijdag op kantoor te vinden. Vanaf 2015 werk ik voor Combiwel, een van de organisaties achter Voor Elkaar in Zuid. Ik heb een grafische achtergrond.

Dick: Ik ben in juli 2014 begonnen als bemiddelaar en vrijwilliger bij BUUV Amsterdam Zuid. Ik heb al meer dan 120 keer buren geholpen met klusjes, boodschappen en computer vragen. Het is een dankbare manier om actief te blijven na je pensionering.

Gepke: Mijn naam is Gepke en ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen als BUUV-medewerkster aan de telefoon. Die taak is, sinds we ‘Voor Elkaar in Zuid’ zijn,  wel enorm uitgebreid, maar daardoor zeker niet minder leuk. De grootste kans dat je mij aan de telefoon krijgt is op maandagmorgen of op woensdagmiddag.

Arjen: Betrokken bij BUUV vanaf het begin in 2014 en nu bij Voor Elkaar in Zuid vanaf de start van dit project. Op maandag van 9.00 tot 12.00 uur vind ik het heel leuk en waardevol mensen te helpen met waar zij op dat moment mee zitten door voor hen een vrijwilliger te zoeken of te helpen een advertentie op de BUUV-website te zetten. Heel dankbaar werk, gezien de blije reacties. Daar doe ik het voor.

Dorien: Als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van Voor Elkaar in Zuid, doe ik vooral organisatorische werkzaamheden op kantoor en de communicatie naar buiten. Ik ben er trots op voor zo’n organisatie als Voor Elkaar in Zuid te werken. Want hoe belangrijk is het dat we als buren er voor elkaar zijn.  Ik doe dit werk nu al weer 3 jaar.

Carla: Ik werk sinds vijf jaar als vrijwilliger bij Voor Elkaar in Zuid en voorheen Buurtdiensten. Ik maak onderdeel uit van het kantoorteam. We hebben onderling veel plezier en werken hard. Echt een goed team.  Ik houd mij bezig met de werving, selectie en begeleiding van de vrijwilligers in het veld. Daar komt ook een stuk interne organisatie bij kijken.

 

Annekoos: ik verzorg vooral vooral de communicatie van Voor Elkaar In Zuid. Zo onderhoud ik de website, sociale media en schrijf ik de nieuwsbrief elke maand. Ook andere zaken die onder PR vallen pak ik op. Ik werk meestal op maandag en donderdagmiddag.

 

Vivian: Na mijn pensionering als lerares (VSO speciaal) wilde ik iets doen voor de mensen in de buurt. Dat vond ik bij Voor Elkaar in Zuid. Ik werk op vrijdag voor het telefoonteam.

 

Maarten; Ik werk 2 dagdelen bij Voor Elkaar in Zuid. Meestal is dat op maandag- en donderdagmiddag. Ik maak deel uit van de front office.

Nicola: Ik ben sinds kort front office medewerker, ik vind het een uitdaging om zoveel mogelijk vragen van cliënten te kunnen oplossen. Ik ben geboren aan de Bloemenriviera van Italië en kwam op mijn 28ste naar Nederland, waar ik volop geniet van Amsterdam en haar bewoners.

Cynthia: Ik werk sinds oktober 2015 bij BUUV. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzenden van prikbord kaarten aan diverse kantoren.