Tafelheren- en dames

Tafelheren- en dames
9 maart 2019 Simone Knaappen

Dag iedereen,

Op 13 maart organiseren samenwerkende partners en drie actieve buurtbewoners het Lentekriebels evenement. Dit event bestaat uit een dansspektakel van het Danspaleis en een luxe diner inclusief entertainment. Er is ruimte voor 60 deelnemers van 65plus. De insteek is dat mensen open staan voor een kriebel (liefde-contact of vriendschap).

Lentekriebels begint met een dansen op verschillende plaatjes uit de goeie oude tijd door de Platendraaier van het Danspaleis. Na een korte ombouw wordt de zaal omgetoverd tot een restaurant waar de deelnemers kunnen genieten van een driegangendiner. We hebben tien tafels voor 6 personen en om alles goed te laten verlopen zijn we nog op zoek naar tafelheren en tafeldames die het leuk vinden om tijdens het diner te zorgen voor ondersteuning en een ongedwongen sfeer. Belangrijk hierbij is humor, een beetje theater en de affiniteit met de doelgroep.

Lijkt het jouw leuk om deze avond tot een succes te maken en weet jij hoe je mensen op hun gemak kunt stellen, meld je dan haar als tafelheer of tafeldame bij Tamara.

Datum: 13 maart 2019

Tijden: 16:00 tot 20:00

Locatie: Lekstraat 13a in het Buurzaam restaurant.

Kosten voor deelnemers: 5 euro

Melden bij: tkuschel@dynamo-amsterdam.nl

%d bloggers liken dit: