We werken samen met de Boodschappenservice

We werken samen met de Boodschappenservice
8 juni 2018 Simone Knaappen

Voor Elkaar in Zuid werkt graag samen met Boodschappenservice van Lokaal & Sociaal. Vrijwilligers van de  Boodschappenservice Lokaal & Sociaal bezorgen met de auto boodschappen aan huis bij ouderen van 65 jaar en ouder. Ook mensen die jonger zijn dan 65 jaar en minder valide of ziek, zijn welkom om gebruik te maken van de booschappenservice.

Hoe werkt de boodschappenservice?
U plaatst uw bestelling telefonisch via 0900-8487 en wij spreken de dag en tijdstip af wanneer de boodschappen worden bezorgd. Dat kan meestal de volgende dag al. De bezorger overhandigt u de boodschappen en bonnetjes bij aflevering, waarna u  het voorgeschoten bedrag, plus de bezorgkosten en eventuele toeslagen, betaald. U betaalt met pin of via een bewindvoerder. Betalen met contant kan niet. De bezorger pakt op verzoek, zonder meerprijs, alle boodschappen voor u uit en bergt deze op.

Naar welke winkels gaat de Boodschappenservice?
Bestellen bij de Boodschappenservice volledige keuzevrijheid met zich mee. Zo kunt u brood van uw bakker, verse vis van de vishandel of bijvoorbeeld groente van de groenteman krijgen. Uiteraard gaan ze voor u ook langs de supermarkt. Op verzoek gaan ze ook naar andere, of meerdere, winkels voor u. Hiervoor vragen ze, afhankelijk van het type winkel, een toeslag van 2 of 3 euro op de bezorgprijs.

Wat zijn de kosten?
De bezorgkosten zijn 6 euro per keer. Wilt u boodschappen van een speciale winkel, dan komt er 2 of 3 euro bij.

Korting voor klanten Voor Elkaar in Zuid
Dankzij de samenwerking van Voor Elkaar in Zuid met de Boodschappenservice hoeven mensen die zich via ons inschrijven, géén tien euro inschrijfkosten te betalen. Bovendien krijgt u 10% korting op de bezorgkosten. U betaalt dan 5,40 euro per keer.

Deze kortingsactie geldt in ieder geval voor mensen die zich vóór 5 september 2018 via Voor Elkaar in Zuid bij de Boodschappenservice Lokaal & Sociaal aanmelden.

Neem contact met ons op, als u gebruik wilt maken van de Boodschappenservice.

Lees hier meer informatie over de Boodschappenservice van Lokaal & Sociaal en bekijk onderstaand filmpje over de boodschappenservice van Lokaal & Sociaal